به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، احمد محمدی زاده شامگاه چهارشنبه در نشست قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور اظهار داشت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان بوشهر باید به سمت کارهای پژوهشی و تحقیقاتی حرکت کنند تا خروجی بهتر و با کیفیت تری داشته باشند.
وی به ظرفیت های استان بوشهر اشاره کرد و افزود: بوشهر یک استان صنعتی است به گونه ای که ۷۴ درصد گاز کشور، ۶۰ درصد تولیدات پتروشیمی و ۹۵ درصد صادرات نفت خام از این استان است و تنها نیروگاه هسته ای که برق تولید می کند نیز متعلق به این استان است.
استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در حوزه کشتی سازی و سایر صنایع نیز استان بوشهر جایگاه ویژه ای در کشور دارد.
محمدی زاده تصریح کرد: بوشهر با دارا بودن ۶ میلیون اصله نخل و تولید ۱۶۵ هزار تن خرما، دومین استان خرماخیز است و در حوزه آبزی پروری نیز ۶۰ درصد میگوی پرورشی کشور را تامین می کند.
وی اضافه کرد: بوشهر سالانه ۱۶۰ هزار تن گندم و حدود ۷۰۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل تولید می کند و مجموعا سالانه ۱.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان بوشهر تولید می شود.
استاندار بوشهر گفت: توسعه سدها و تکمیل سدهای در دست ساخت، اولویت اساسی مسئولان استان است و اکنون ۶ سد در دست اجرا داریم.
محمدی زاده به پیشینه تجارت و بازرگانی استان بوشهر اشاره کرد و با بیان اینکه در اواخر دوره قاجار، ۱۴ کنسولگری در بندر بوشهر فعال بوده گفت: بوشهر قطب تجارت و بازرگانی بوده و اکنون نیز ۲۵۰۰ لنج و شناور تجاری فعال هستند.
استاندار بوشهر افزود: ۱۴ بندر استان بوشهر دارای گمرک هستند و در امر تجارت و بازرگانی و صادرات و واردات فعالیت دارند.
وی به گردشگری استان بوشهر اشاره کرد و یادآور شد: ۷ هزار واحد صنفی استان در توزیع کالاهای ته لنجی فعالیت دارند که گردشگری تجاری را رونق داده اند.
استاندار بوشهر ابراز داشت: پژوهشگران دانشگاهی باید در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی، نیروگاه، کشاورزی، آبزی پروری، تجارت دریایی و گردشگری استان بوشهر اهتمام ورزند.
محمدی زاده با تاکید بر همکاری مدیریت استان با دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: آمادگی لازم برای همکاری با فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی و دانش بنیان با این مجموعه بزرگ علمی و آموزشی را داریم.
نظر شما